Jerry Heil Володимир Остапчук Alyona Alyona Маша Єфросиніна Скандал новини Jerry Heil Володимир Остапчук Alyona Alyona Маша Єфросиніна

Реакція на 10 з 10: у соцмережах влаштували цілий бунт проти Остапчука. Але він не став мовчати

Сейчас читают: 489
hochu.ua

Спроби Володимира Остапчука виправдатися за скандальні висловлювання стосовно волосся на жіночому тілі не те що не увінчалися успіхом, але ще більше похитнули його репутацію.

Тепер до загального хейту приєдналися лідери думок, зокрема й колеги шоумена, які висловили свою думку.Почувайся завжди на 10 з 10.

Неважливо, що скажуть інші,- написала фронтвумен гурту The Hardkiss.Реперка alyona alyona хоч і поголила ноги, перед тим як з'явитися в полі зору потенційних чоловіків, що звикли ставити оцінки жіночій зовнішності, але все ж ідеалізувати себе не поспішає.

Артистка "зняла" один бал за те, що не є володаркою стрункої фігури.Я, напевно, на 9/10 Хоч ноги і пі*я у мене блищать без волосся, зате живіт трохи стирчить і не дає вам це побачити,- посміялася виконавиця.Для себе, дівчата, кожна з нас і є 10 з 10.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA