тв-шоу МайстерШеф Майстер Шеф Професіонали

"Ще є чому вчитися": хто пішов із "МастерШеф. Професіонали-4" у 16 випуску?

Сейчас читают: 218
hochu.ua

Чим ближче до фіналу, тим складніше випробування. Розповідаємо, як пройшов 16 випуск "МастерШеф. Професіонали-4" і хто з учасників у цьому епізоді залишив популярний кулінарний проєкт.

Детальніше на HOCHU.ua! Читати також "Голос країни" повертається: стало відомо, що допоможе учасникам не завалити кастинг Перше випробування було індивідуальним.

Судді повернули учасників у шкільні часи та перевіряли їхні кулінарні знання. Потрібно було перерахувати якнайбільше частин яловичої туші, згадати правильні назви способів нарізки (французькою), вказати всі різновиди пасти, прописати соуси та супи.За підсумками цього завдання Іван приготував гриль із бруньок з буряковою глазур'ю, Олексій представив мариновану свинину з пекінською капустою, Регіна здивувала лазаньєю з гребінця та кабачка, а Саша подав курку з овочами, запечену під кіркою з пастернаку.

Однак найкращу страву цього дня запропонував Артем — ризотто з селери, ароматизоване шматочками бергамоту, чилі та кінзою. А найслабшим учасником стала Регіна, яка невдало використала делікатесний та цінний продукт — морський гребінець.У другому командному конкурсі Артем та Саша стали капітанами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA