Нео

Презентація, подарунки та живе спілкування - як пройшов четвертий CIRCADIA DAY в Києві

Сейчас читают: 839
beauty.ua

Захід організувала компанія BMED - офіційний дистриб'ютор Circadia в Україні та 27 країнах Європи та Центральної Азії. На подію завітали 25 ТОП партнерів бренду в регіоні, а також представники б'юті-видань та блогери.

У неформальній та приємній робочій атмосфері пройшла презентація двох нових продуктів бренду - маски для оптимізації циркадних ритмів з екстрактом малахіту Circadian Time Balancing Mask та очищувальної маски на основі вугілля та молочної кислоти Charcoal Milk Clarifying Mask.Про нові продукти та їхні властивості детально розповіла методист компанії BMED, лікар-дерматовенеролог Аліса Онопко.“Нові маски - це ідеальний циркадний догляд за шкірою.

Компоненти в цих масках підвищують функціонування важливих процесів у шкірі, насичують її, зволожують та відновлюють, роблять гарний детокс та освітлення.

Ефект помітно дуже швидко!" - каже Аліса Онопко.Звісно, жодна презентація на Circadia Day не проходить без демонстрації. Тому кожен з гостей зміг особисто ознайомитися з дією нових продуктів на власну шкіру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA