місто Київ Скандал аутизм діти місто Київ

«Засмучував людей своєю поведінкою»: у Києві охоронець вигнав підлітка з аутизмом за межі ярмарку

Сейчас читают: 912
womo.ua

Під час ярмарку «Всі. Свої» у Києві охоронець вивів підлітка з аутизмом за межі заходу й не пускав назад. Про це повідомила мати хлопця, психологиня Світлана Абалова.

За словами жінки, після прогулянки ярмарком вона разом із дітьми прийшла на терасу, щоб купити смаколиків і «підзарядитися».

Доки вона робила замовлення, її донька розмовляла, а син Марк, який має аутизм, ходив туди-сюди під музику, яка грала на терасі. Читайте також: В Ужгороді дівчинку на візку не пустили в дитячий розважальний центр: подробиці Згодом вона знайшла сина за межами ярмарки.

Жінка сказала, що Марка вивели й не пускали назад, бо «він ходить і засмучує людей цим». Читайте також: У Фастові хлопець із синдромом Дауна відкрив інклюзивну майстерню печива «Коржик»: фото Абалова наголосила, що не можна виводити людину лише тому, що вона, на чиюсь суб’єктивну думку «вибивається з типового осередку».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA