місто Київ книги література українською місто Київ

У Києві відкривається книгарня Readeat

Сейчас читают: 154
womo.ua

Співзасновник Concert.ua Дмитро Феліксов відкриває у Києві Readeat. Це двоповерховий простір на 460 кв.м, що об’єднає книгарню, кав’ярню, а також івент-простір — для книжкових читань, творчих вечорів та інших заходів.

На момент відкриття у Readeat представлено понад 8000 найменувань книжок різноманітних жанрів: від сучасної української прози та поезії до зарубіжної класики, професійної літератури та коміксів.

Крім того, в магазині буде представлений великий асортимент вінілу — близько 1000 платівок.  Читайте також: Книги, які варто прочитати: інклюзивність, самоідентифікація, самовдосконалення та мемуари В івент-простірі проходитимуть презентації новинок від українських видавництв, зустрічі з авторами, книжкові клуби, читання для дітей різного віку, а також вечори з живою музикою.

А в кав’ярні подаватимуть каву, десерти та вина від українського виробника.  Читайте також: Українська співачка випустить книжку для дітей «Зубна поліція»: фото Разом з фізичною книгарнею запускається сайт Readeat.com На ньому будуть представлені ті ж тайтли, що й в магазині, з цінами від видавництв.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA