квіти езотерика рослини цікаві факти прикмети

Чому не можна рвати бузок: багато хто навіть не здогадується про наслідки

Сейчас читают: 660
hochu.ua

Навесні, коли бузок тільки-но розквітає, багато людей відразу починають його обривати. Комусь просто хочеться прикрасити свій дім і насолодитися ароматом цих квітів, а хтось шукає ту саму квіточку з п’ятьма пелюстками, щоб загадати заповітне бажання.

Втім, рвати бузок насправді - погана ідея.У чому проблема і чому не варто рвати бузок, розповідає unian. Причини відразу дві: одна стосується біології, інша - езотерики та прикмет, згідно з якими, ця рослина може принести не тільки радість у ваше життя.

Читати також До розлуки чи одужання: що знаменує сон про квіти На думку ботаніків, ламати цілі гілочки бузку не варто. По-перше, ви завдаєте шкоди рослині, а по-друге, таким чином ви позбавляєте усіх інших можливості насолодитися виглядом та ароматом цих високих кущів.

Поширена думка про те, що бузок буде краще рости від того, що гілочки відламають, помилкова. Насправді ж це може призвести до зворотного ефекту і рослина від постійного “обскубування” почне слабнути.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA