люди Нео

«Три тисячі років бажань»: все, що потрібно знати про нове фентезі

Сейчас читают: 625
vogue.ua

З 24 листопада в українській прокат виходить фентезі "Три тисячі років бажань". Це проєкт мрії одного з найзначніших режисерів нашого часу - візуального ексцентрика та володаря премії "Оскар" Джорджа Міллера, автора і "Шаленого Макса", й чарівних пінгвінів з "Веселі ніжки", й харизматичних небезпечних красунь з "Іствікських відьом".

Ми вирішили розібратися, чому історія з оповідання володарки Букерівської премії Антонії Байєт так довго не відпускала Міллера, і як у головних ролях опинилися Тільда ​​Свінтон та Ідріс Ельба. "Три тисячі років бажань" - це справжня казка для дорослих, у якої є своя оповідачка - геніальна вчена-нарратолог Алітея Бінні у виконанні лауреатки премії "Оскар" Тільди Свінтон.

Її спеціалізація - історії, які людство розповідало та повторювало з епохи в епоху. Вона – вільна, хоча хтось скаже – самотня, у неї є друзі, але немає прихильностей.

Наука про історії – все її життя. Поки одного разу на Гранд базарі в Стамбулі вона не знаходить головну історію свого життя - справжнісінького Джинна з пляшки (Ідріс Ельба).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA