Япония аниме анимация фільми кіно кіновиробництво Япония

Топ-8 поетичних аніме про жіночу меланхолію та побутовий ескапізм: трейлери

Сейчас читают: 708
womo.ua

Аніме — японська анімація та один з найпопулярніших жанрів 2023 року. Головна відмінність від анімації інших країн полягає в тому, що аніме орієнтується не на дитячу, а переважно на підліткову чи навіть дорослу аудиторію, а раніше на конкретну цільову аудиторію — чоловіків.

Проте з 1970-х років аніме стрімко розвивається і привертає увагу до суспільно важливих тем. Приклад цьому — наша добірка, в якій представлені цікаві, життєві, інколи похмурі та справжні анімаційні фільми, в яких відображені біль, кохання, депресія та ескапізм. Судзуме, що зачиняє двері (2022) Режисер: Макото Шінкай Фльм «Судзуме, що зачиняє двері» — подорож Японією, у якій Судзуме потрібно знаходити й замикати одну за одною «двері», щоб зупинити катастрофічні наслідки.

Історія розповідає про дівчину, на ім’я Судзуме, яка стикається з жахливими подіями в її житті. Вона відчуває, що за нею стежать якісь невидимі сили, і коли вона пробує встати проти них, ризикує власним життям.

Фільм обіцяє бути дуже напруженим трилером, який захопить глядачів, адже покаже пригоди та битви в сучасному світі у пошуках зрілості та свободи дівчини. Читайте також: Що подивитися перед відпусткою: ТОП-6 кращих романтичних комедій про курортний роман Ніч коротка, гуляй, дівчисько (2017) Режисер: Юаса Масаакі Заснований на однойменному романі Томіхіко Морімі, «Ніч коротка» — це мультфільм-переживання, майже психоделічний трип.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA