Сериалы что посмотреть

Топ-5 серіалів, на повернення яких ми чекаємо у 2021 році

Сейчас читают: 560
cosmo.com.ua

Через пандемію прем’єри багатьох фільмів та серіалів було відкладено. Сподіваємося, коронавірус відступить і дозволить кіноіндустрії розвиватися у звичному ритмі.

Пригадаймо серіали, на продовження яких ми з нетерпінням чекаємо у новому році. А поки що маєш можливість дізнатися більше про наступний сезон і переглянути попередні. «Ранкове шоу», 2 сезон (The Morning Show) Другий сезон буде продовженням серіалу про теледует героїнь, у яких перевтілилися акторки Дженніфер Еністон та Різ Візерспун.

Те, що продовження буде, глядачам стало зрозуміла ще після фіналу першого сезону восени 2019-го. Другий сезон мав з’явитися ще восени 2020-го, але цьому знову ж таки завадила пандемія.

Творці шоу кажуть, що відзняли вже дві серії і скоро продовжать зйомки. Сподіваємося побачити прем’єру цьогоріч. «Сестра Ретчед», 2 сезон (Ratched) Не менш очікуваним є продовження історії сестри Ретчед, серіалу Раяна Мерфі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA