страхи позитив

З якими страхами стикається вагітна жінка та як з ними впоратися?

Сейчас читают: 152
psy-practice.com

Народження своєї дитини – це найприємніший момент кожної жінки. Особливо, коли пологи завершилися і щаслива матуся бере свою здорову дитину на руки.

Але що відбувається з матусею 9 місяців до того, про це будемо далі балакати.Коли жінка дізнається про свою вагітність, вона може відчувати змішані відчуття.

З одної сторони: неймовірне щастя, задоволення, радість, піднесення, ейфорію. З другої сторони: відчуття втрати свободи, життя яке вона так любила – зміниться, страх, що стосунки з чоловіком/партнером погіршиться, страх, чи справлюсь з обов’язком матері, чи буду хорошою матір’ю, чи прийму одразу дитину.

І це нормально відчувати такі амбівалентні почуття. Не соромтесь цього, не відчувайте провини за такі думки. Коли жінка вже прийняла: «я вагітна, я буду народжувати, я готова», розпочинається новий етап – 9 місяців прийняття, підготовка себе та нові страхи, особливо, якщо це перша вагітність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA