Эмили Ратаковски диета Эмили Ратаковски

Топ-5 секретів ідеальної фігури Емілі Ратаковскі

Сейчас читают: 856
cosmo.com.ua

Емілі неодноразово зізнавалася, що її розкішна фігура — заслуга генетики. Однак про здоровий спосіб життя та спорт вона не забуває.  Солодощі на сніданок Розглядаючи фігуру Ратаковскі, важко повірити, що вона дозволяє собі солодощі.

Але зірка запевнила, що майже кожен її ранок розпочинається із чашки міцної чорної кави і круасану або кексу. Модель вважає, що таким чином насичує організм швидкими вуглеводами вже зранку, тож потім легше дотримуватися режиму протягом дня.

Коли ранкова вседозволеність закінчується, Емілі більше не їсть нічого зайвого. Зірка зізнається, що їй особливо важко на світських заходах, адже столи наповнені смачними стравами, які їй не можна куштувати.

Як правило, у таких випадках Ратаковскі обмежує себе салатом зі свіжих овочів. Збалансована дієта Правильне харчування насичує Емілі енергією і не псує здоров’я.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA