гороскоп совет эксперта Советы эксперта

Юпітер виходить з падіння: прогноз астролога Тетяни Мельниченко

Сейчас читают: 105
liza.ua

Наш постійний експерт астролог Тетяна Мельниченко дала свій прогноз для всіх знаків зодіаку на найближчий період, від сьогодні та до осені.А я до вас з обіцяною чудовою новиною (ведична астрологія): Юпітер планета внутрішнього щастя, духовності, фінансів, дітей  нарешті виходить із тривалого перебування в падінні й до осені на нас чекають дуже приємні зрушення у сферах, за які вона відповідає.Нарешті можуть зрушитися з мертвої точки ваші фінансові питання, більшість із вас нарешті отримає більше приводів, щоб почуватися щасливими, діти нарешті почнуть більше радувати, чоловіки менше перевірятимуть нас на міцність, можливі певні просвітлення та відкриття, оскільки Юпітер заходить в новаторський знак Водолія.

Буде більше легкості в діях, адже Водолій — повітряний знак.Як саме це програється у різних знаків зодіаку. Дивимося за асцендентом та знаком Місяця.

Нагадую, що ваш знак зодіаку у ведичній астрології може не збігатися із тим знаком зодіаку, який у Вас у західній астрології.Отже,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA