Тина Тернер Украина смерть биография співачка успішні жінки успішна жінка Тина Тернер Украина

Померла «Королева рок-н-ролу» Тіна Тернер: деталі

Сейчас читают: 935
womo.ua

Учора, 24 травня 2023 року, померла американська співачка Тіна Тернер. Їй було 83 роки. Про це повідомляє BBC News Ukrainian у Facebook.

Зазначимо, що Тіна Тернер в останні роки сильно хворіла. Вона боролася з раком, пережила інсульт та мала ниркову недостатність. Читайте також: «Протасів Яр»: у Києві відбудеться фестиваль пам’яті Романа Ратушного Вона стала відома ще в 60-х зі своїм чоловіком Айком завдяки пісням на кшталт Proud Mary чи River Deep, Mountain High, а також таким соул- і поп-хітам, як The Best і What’s Love Got to Do With It.

Після розлучення з чоловіком і зізнанням про домашнє насильство, Тернер почала виступати соло. Її називали «Королевою рок-н-ролу» за енергетику на сцені та потужний вокал. Читайте також: У Тайвані померла остання відома «жінка для втіх» За свою кар’єру Тіна Тернер мала вісім нагород Grammy і двічі увійшла до Залу слави рок-н-ролу — першого разу разом із чоловіком, а потім соло.

Вона стала взірцем для наслідування молодшим артистам, таким як Бейонсе, Дженет Джексон чи Ріанна. У 2013 році після тридцяти років стосунків Тернер вийшла заміж за німецького музичного продюсера Ервіна Баха, з яким переїхала до Швейцарії та отримала громадянство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA