афіша

Тілесні практики за інноваційним методом Моше Фельденкрайза у Pochayna Event Hall

Сейчас читают: 200
womo.ua

Pochayna Event Hall продовжує серію тілесних практик, спрямованих на посилення тілесних та фізичних сил організму. Метод Фельденкрайза свого часу став проривом у фізичній терапії і за роки активного використання тренерами довів свою ефективність навіть у людей з багатьма протипоказаннями, хто вже довгий час не займався фізичною активністю.

За думкою Моше Фельденкрайза, засновника метода, тренування кінестетичної і пропріоцептивної самосвідомості покращує загальні функції організму.

Метод, заснований на “органічному навчанні” управління людини своїм тілом, що відбувається при розвитку від немовляти до дитини.

Pochayna Event Hall продовжує серію тілесних практик Заняття за методом Фельденкрайза — це не звичайні фізичні вправи, а процес навчання, пошук розуміння свого власного способу дії і відкриття можливостей для його покращення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA