Pochayna Event Hall

НАОНІ Оркестра з проектом музичної терапії в Pochayna Event Hall

Сейчас читают: 356
womo.ua

Важко знайти в нашій країні людину, яка не знає НАОНІ Оркестра. А кожен, хто хоч раз був на їхньому виступі, розуміє наскільки унікальним є цей колектив.

НАОНІ – це унікальні інструменти, які в такому поєднанні не звучать більше в жодному музичному проєкті світу і в руках справжніх майстрів-віртуозів творять заворожуючу звукову палітру!

Сім разів колективу заслужено діставалася перемога на проєкті “Битва оркестрів”, а за останні кілька років під художнім керівництвом Віктора Гуцала музичні експерименти оркестру ставали дедалі цікавішими, сміливішими та новаторськими.

У співпраці з представниками сучасних жанрів музики та топовими виконавцями успішно пройшли спільні концерти з багатьма зірками нашої української сцени, серед яких були ONUKA, Олег Скрипка, Руслана, Джамала, Артем Пивоваров, колективи «Друга ріка», Mad Heads, KozakSystem та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA