ООН ЮНИСЕФ психологія тривога дитяча психологія

Teenergizer надасть безкoштoвну психологічну дoпoмoгу для підлітків та молоді

Сейчас читают: 399
womo.ua

У межах партнерського проєкту із  Громадською організацією “YouthUp” рівні консультанти та консультантки Teenergizer безкоштовно надаватимуть психологічні консультації підліткам та молоді з усієї України в онлайн форматі.

Таку спільну програму запровадили БО Teenergizer в спільному проєкті із ГО “YouthUp” за підтримки  Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Відкритися психологу незвично для українців. Підліткам довіритись іншій людині ще складніше. Та останнім часом ця тенденція змінюється.

Сьогодні перебороти страх, тривожність, сором’язливість дедалі частіше стає ознакою сили. Спеціалісти програми педантично ставляться до анонімності й гарантують нерозголошення конфіденційної інформації.  Читайте також: Феномен меншовартості: чому здається, що усі навколо розумніші та кращі? Хто консультуватиме Психологічну підтримку та допомогу надаватимуть волонтери-студенти факультетів психології та соціальної роботи, що проходять навчання з 2 курсу  бакалаврату.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA