Україна книги книголав поради читання вибір редакції Україна

Святкуйте свої помилки та забийте на граматику! Уривок із книги «Вивчи цю кляту англійську!», #книголав

Сейчас читают: 655
womo.ua

Вивчення іноземної мови — процес нелегкий, та попри це він може бути приємним і доволі цікавим. А як підтягнути англійську без нудних курсів та неефективно витраченого часу, у своїй книзі розповідає український поліглот і блогер-мільйонник Артем Редванський. «Вивчи цю кляту англійську!» — це унікальний підручник для дорослих із найдієвішими методами опанування мови.

А він фігні не скаже, недарма ж його президентом вибрали!» Унікальний порадник, написаний просто та з гумором, допоможе зрозуміти, як вивчати мову правильно і головне — швидко, не витрачаючи на це десятиліття свого життя. Публікуємо уривок із книги: ІГРИ + АНГЛІЙСЬКА = РЕЗУЛЬТАТ Так-так, не чекали?

Зараз у ігроманів самооцінка підвищиться до 80-го рівня. Сідайте зручніше, цей пункт для вас. Десь 3-4 роки тому, коли ще працював репетитором, я прийшов на заняття з англійської до знайомої пари.

Ми жили в невеликому містечку та ходили до однієї школи, тому уявляв їх рівень. Розумів, що дівчина гарно розмовляє англійською, а в її хлопця знання пʼятого класу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA