люди Нео Незламні

Економічна свобода, підтримка на старті бізнесу та вільний обіг зброї: Яна Матвійчук про шляхи швидкого повоєнного відновлення України

Сейчас читают: 472
womo.ua

Яна Матвійчук здобула відомість, створивши у сфері креативної індустрії низку успішних бізнесів, — ARENA CS, Nixwood, Enercell.

Але цього здалось замало, тому підприємиця створила просвітницький YouTube-канал про вільну економіку «Бізнес Арена», де сама розповідає про те, як досягти високих показникыв іншим.

Паралельно Яна Матвійчук бачить свою місію в активному розвитку української бізнес-спільноти, як успішної частини світової. Саме тому вона стала акціонеркою та Членкинею Борда найсильнішого бізнес-клубу держави  – Young Business Club.

Прагнення створити безпечну європейську Україну для найбеззахисніших співгромадян надихнуло бізнеследі та її однодумиць на створення БФ «Міжнародна жіноча допомога», де Яна Матвійчук реалізує зі своєю командою унікальні освітні проєкти для соціальних робітників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA