Світлана Тарабарова Фото новини шоубізнес Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова помітно схудла після нещодавніх пологів: як зараз виглядає співачка (ФОТО)

Сейчас читают: 986
hochu.ua

Популярна українська виконавиця Світлана Тарабарова вразила своїх шанувальників новим зовнішнім виглядом. Фоловери відмітили, що зірка сильно схудла та має чудову фізичну форму.

Читати також Світлана Тарабарова втретє стала мамою – перші фото з пологового будинку Співачка розмістила у себе в Instagram фотографію, на якій вона позує в темній футболці та спортивних шортах.

Окрім того, артистка тримає на руках свою доньку. Як бачимо, Світлана справді стала більш стрункішою ніж була. Підписники теж задоволені яскравою трансформацією знаменитості.Щастя бути мамою, але мамам потрібна підтримка та обійми, а сон— це золото для них, - підписала знімок зірка.До речі, Тарабарова – мама трьох дітей.

Жінка одружена зі своїм концертним директорм Олексієм Бондарем.Зазначимо, що Світлана Тарабарова 2023 року була однією з членів національного журі на конкурсі Євробачення 2023 від України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA