книги що почитати книголав цитати

«Світ німував, коли ми помирали». 15 цитат із книги «Половина жовтого сонця» Чімаманди Адічі

Сейчас читают: 730
womo.ua

«Половина жовтого сонця» — один з найпотужніших, драматичних і насичених емоційними картинами сучасної Африки роман, який коли-небудь бачив світ та в якому авторка вдало поєднала інтимні історії героїв із загальнополітичним контекстом війни та долі Нігерії. Про авторку Чімаманда Нґозі Адічі — це видатна нігерійська феміністська письменниця, поетеса та лекторка.

Її називають найвидатнішою з «низки критично налаштованих молодих англомовних авторів, яким вдалося привернути увагу нового покоління читачів до африканської літератури».

Придбати книгу можна на сайті видавництва #книголав. Зібрали для вас 15 цитат із книги: Справжня трагедія нашого постколоніального світу полягає не в тому, що у більшості людей ніхто не питав, хотіли вони цього нового світу чи ні, а радше в тому, що більшість людей не мала змоги обговорити умови цього нового світу.

А з твого боку неправильно думати, що любов більше ні для чого не залишає місця. Можна щось любити і водночас ставитися до цього зверхньо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA