Лидерство женское лидерство

Стикаючись з невизначеністю, чоловіки реагують гнівом, а жінки — страхом. Страх зменшує ризик, гнів збільшує його. Інтерв’ю з Наталією Кривдою

Сейчас читают: 939
womo.ua

Чому сучасним лідерам потрібно вміти «прозирати крізь системи» та приборкувати власне «его», чи можна ділити лідерство на жіноче та чоловіче, а ще — чи варто українським топ-менеджерам отримувати бізнес-освіту, в інтерв’ю WoMo розповіла академічна директорка платформи міжнародних програм House of Knowledge та Единбурзької бізнес-школи в Україні Наталія Кривда. По які знання сьогодні приходять в Единбурзьку бізнес-школу українські керівники та управлінці?

Яких знань та звичок їм зараз бракує?  Единбурзька бізнес-школа пропонує британську модель освіти. У свою чергу, філософія  британської моделі будь-якої освіти — від початкової школи до магістерських програм — передбачає, що людина робить відповідальний вибір, сама вирішує розвиватися та вчитися.

Ми називаємо це “м’яч на боці студента”. Я маю честь викладати курс ‘’Лідерство: теорія та практика” в межах програми МBА в кампусі в Києві і дуже цим пишаюся.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA