Андре Тан Мода НОВОСТИ Андре Тан

Андре Тан разом із Анною Різатдіновою, Наталією Могилевською та іншими підтримали талант дітей з особливими потребами

Сейчас читают: 401
cosmo.com.ua

В рамках всеукраїнських святкових заходів до Дня Незалежності команда бренду на чолі з дизайнером Андре Таном привертає увагу держави та спільноти до дітей, що мають особливі освітні потреби: з синдромом Дауна, спектром аутизму, затримкою мовлення, а також дітей з інвалідністю.

Сім’ї, в яких є діти з особливими потребами, потребують підтримки держави і суспільства. Не зволікання, а належного ставлення до себе, уваги і матеріальної допомоги. «Сьогодні я разом із своєю командою хочу підтримати дітей з особливими потребами: спектром аутизму, синдромом Дауна та розладом психічного стану, привернути увагу суспільства до особливого таланту цих діток.

Наш головний меседж — важливість прийняття суспільством людей з особливими потребами. Це не про жалість чи співчуття, а про розуміння їх потреб та особливостей, рівноправність, безбар’єрність в освіті, роботі, свободі пересування, дозвіллі», — коментує Андре Тан.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA