війна війна в Україні новини Віталій Козловський

Попереду присяга і розподіл: стало відомо, коли Віталій Козловський поїде на передову

Сейчас читают: 579
hochu.ua

Український співак Віталій Козловський, бойові побратими якого кардинально змінили його імідж, повідомив, що бойові навчання вже закінчено.

У зв'язку з цим незабаром артист вирушить на фронт, захищати Україну від російських окупантів. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Місяць тому Віталій Козловський отримав повістку, після чого був зарахований до лав Збройних сил України.

За цей час артист пройшов бойові навчання на полігоні, у зв'язку з чим його відпустили додому. Однак, як виявилося, зовсім скоро на заслуженого артиста України чекає складання присяги і розподіл, після чого він вирушить на передову.Проходження програми бойової підготовки на полігоні закінчено.

Далі - присяга і розподіл. Є два дні, щоб перевести дух. Але ці дні будуть точно не про відпочинок- повідомив Віталій Козловський на своїй сторінці в Instagram.Фото: @vkozlovsky_music Читати також "Козаченько слово тримає": Віталій Козловський відправився на фронт "утилізувати ворогів" Як поділився артист, за ці кілька днів йому потрібно багато чого встигнути.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA