сон сонник

Сон-попередження: віщуни розтлумачили, чому влітку сниться сніг

Сейчас читают: 542
hochu.ua

Якщо улітку сниться сніг і мороз, а взимку — спека і трава, це є сни-попередження. Віщуни розповіли, що тлумачення таких сновидінь залежить від його деталей.Спостерігаючи за снігом уві сні, варто пригадати, що ви відчували, і чи було вам холодно в той момент, пише radka.in.ua.Сніг, який наснився влітку, — це знак вигідних пропозицій та можливостей для вашого кар'єрного росту.

Зверніть увагу на запрошення та нові знайомства: небесні знаки підкажуть вам, як вийти на шлях фінансового успіху. Читати також Сон про гори: чи варто їхати на відпочинок, і кого чекає небезпека Ліпити снігову фігуру уві сні — це підказка.

Що саме ви ліпили? Сніговик — до важкого прощання із минулим, яке давно пора відпустити; лебедя — час подумати над змінами в особистому житті.Якщо уві сні ви ловили сніг губами, чекайте безлічі шансів до успіху у різних сферах життя.

Ви можете розбагатіти і заслужити авторитет. Не гайте часу, дійте уже.Якщо вам наснилося, що ви катаєтеся з гірки по снігу — скоро зробите невластивий для вас вчинок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA