сон сонник

До грошей чи зради? Віщуни розшифрували сон про жабу

Сейчас читают: 370
hochu.ua

В українській культурі жаба вважається хорошим символом. Здавна її асоціювали із народженням дітей, рукоділлям і достатком. Раніше ми писали, до чого сниться риба, а тепер розкажемо, що принесе сон про жабу.Ця тварина має хорошу енергетику, хоч іноді здається бридкою, пише liza.ua.Якщо жаба уві сні була велика, — знак хорошої покупки за вигідною ціною.

Якщо вам наснилося багато маленьких жаб — чекайте спілкування з хорошими людьми. Читати також Віщуни розтлумачили сон про дзеркало Почути, як квакає жаба — до хвороб, скандалів.

Якщо уві сні у вас була приємна прогулянка, і ви гарно себе почували, коли вони квакали — до свята, хороших новин і цікавих перспектив.Бачити уві сні, як жаби стрибають — сюрпризи, подарунки.

Якщо сновидець незаміжня жінка, то жирна жаба у сновидіння означає початок серйозних стосунків із достойним, заможним чоловіком.Якщо у вашому сні жаба мала гидкий вигляд, — це попередження про нечесних оточуючих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA