Сша війна новини Сша

Втрачає авторитет: окупаційна влада в Криму звільнила маму солісток дуету Anna Maria

Сейчас читают: 701
hochu.ua

Солістки дуету Anna Maria не раз потрапляли в скандали через проросійську позицію їхніх батьків. Зокрема, їхня мама довгі роки працювала на колаборанта Сергія Аксьонова, який є головною окупованого Криму, а з 2019 року жінка була омбудсменом.

Однак у зрадників починаються серйозні проблеми й Лариса Опанасюк — не виняток. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляють росЗМІ, мама учасниць дуету Anna Maria Лариса Опанасюк звільнена з посади уповноваженого з прав людини адміністрації в окупованому Криму.

Подробиці звільнення колаборантки не повідомляють, але відомо, що вона написала заяву за власним бажанням. Імовірно, зрадниця не захотіла залишитися на концерт гурту "Антитіла" в Ялті, який артисти запланували на наступне літо.Припинити 24 травня 2023 року достроково повноваження Опанасюк Лариси Миколаївни як особи, яка обіймає державну посаду Республіки Крим уповноваженого з прав людини в Республіці Крим,— ідеться в документі, опублікованому на сайті окупаційної влади Криму.

Читати також "Сам Байден пообіцяв": Джамала обговорила з президентом США деокупацію Криму Зазначимо, що мати артисток підтримала окупаційну владу відразу після анексії півострова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA