Сша робота кар'єра вибір редакції Сша

Смачно, бо з любов’ю: чому варто спробувати кулінарію у NOVUS

Сейчас читают: 310
womo.ua

Тут точно кожен знайде улюблену їжу, адже в асортименті NOVUS – десятки страв на будь-який смак. Та чи будуть вони такими ж смачними як вдома, а також хто і з яких продуктів наповнює вітрину кулінарії – наша редакція побувала за лаштунками цього процесу і готова ділитись результатами.

Кулінарія NOVUS – роки постійного вдосконалення Мережа супермаркетів NOVUS вперше відкрила свої магазини у 2008 році. Тоді власники бренду вирішили проекспериментувати і одразу запропонувати українцям дуже зручне та смачне рішення – готові страви на будь-який смак.

Директорка департаменту харчового виробництва NOVUS Даля Завяцкієне була однією з тих, хто запровадив на той час новинку на українському ринку.

За її словами, перед запуском кулінарії ціла команда бренду ретельно вивчала європейські тенденції та запозичувала досвід іноземних компаній, щоб успішно впровадити його в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA