місто Вікторія лікування місто Вікторія

Простріл у попереку? Це люмбаго! Чому виникає і як впоратися?

Сейчас читают: 270
womo.ua

Лікар-невропатолог Медичного центру Берсенєва Вікторія Віталіївна Петлицька «Схопило поперек…», «здається, починається радикуліт…», «щось защеміло…», «простріл» – так найчастіше говорять люди, які зазнали раптового різкого болю в спині.

Це люмбаго. І справді найбільше воно схоже на «простіл». Що робити з нападом болю? Про цю досить поширену «напасть» доступно та цікаво розповість лікар-невропатолог Медичного центру Берсенєва  Вікторія Віталіївна Петлицька.

Люмбаго непередбачувано. Уявіть собі, таке відбувається при чиханні чи кашлю, і навіть під час сексу! Болі в спині дуже підступні, вони часто схожі один на одного, але їх важливо розрізняти для того, щоб вибрати правильну тактику лікування.

Люмбаго – різкий біль чи «простріл» у попереку – може виникнути раптово та сплутати нам усі плани. Біль виявляється настільки несподіваним і сильним, що людина просто завмирає в одній позі і не завжди може зробити крок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA