Скандал Концерт Quest Pistols війна в Україні

Скандал повторюється: Quest Pistols виступили на Балі для "хороших росіян"

Сейчас читают: 527
hochu.ua

Український попгурт Quest Pistols, соліст якого закрутив новий роман, знову оскандалився через виступ перед росіянами. Виявилося, артисти розважали жителів країни-агресора на Балі, а нещодавно перекладені українською мовою хіти вони знову виконували російською.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Деталями того, що сталося, поділився блогер-пліточник Богдан Беспалов. У новому відео на YouTube він розповів, що учасники Quest Pistols Антон Савлепов, Костянтин Боровський і Микола Горюк виступали на Балі для гостей-росіян.

А як підтвердження блогер показав кадри, опубліковані в соцмережах москвичів, де українські музиканти співають свої російськомовні хіти.

Читати також QUEST PISTOLS "порвали" публіку у Казахстані всього однією фразою (ВІДЕО) Пізніше стало відомо, що група Quest Pistols виступала на дні народження Рафаеля Ромена, якому виповнилося 33 роки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA