лайфхак духовка чистий дім прибирання кухня в домі

Вони є на кожній кухні! Всього три продукти допоможуть вам почистити духовку від жиру та неприємного аромату

Сейчас читают: 769
hochu.ua

Духовка, яку часто використовують, може стати місцем накопичення бактерій, а також запахів від старих забруднень. Однак, впоратися з цією проблемою можна, використовуючи інгредієнти, які зазвичай є у будинку кожної відповідальної господині.На порталі pixelinform.com опублікували простий і ефективний спосіб, який допоможе вам швидко почистити духовку.

Для цього вам знадобиться лише три продукти, які можна знайти на кожній кухні. Читати також Від жирної плями не залишиться і сліду: чистий одяг за 5 хвилин Змішайте половину склянки рідкого мила, стільки ж харчової соди та чверть склянки білого оцту.

Розчин, що вийшов, слід нанести на забруднену поверхню духовки на кілька годин, а потім видалити за допомогою вологої губки.

Якщо вам потрібно видалити старі жирні плями, можна використовувати зубну щітку.А ще можна приготувати просту пасту з соди та води, яка теж допоможе впоратися з забрудненнями в духовці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA