люди

Натхнення: модні аксесуари 90-х і нульових, які знову в тренді

Сейчас читают: 324
cosmo.com.ua

Мода вражає своєю циклічністю, пам’ятаєш як ти фанатіла від луків юних сестер Олсен із нульових, а зараз не раз ловиш себе на думці, що з радістю приміряла б ці образи знову.

Повір, не ти одна. Трендові аксесуари зі 90-х та 00-х ввірвалися до нас в черговий раз. Cosmo уже допоміг тобі зібрати найгарячіші із них, залишається лише приміряти на собі та перевтілитися в героїнь культових фільмів і серіалів того часу.  Кольорові прикраси із бісеру  Так так, ці милі прикраси асоціюються у нас із найкращою подружкою, в якої були такі ж, hubba bubba та улюбленою рожевою сукнею.

Зараз час поносити їх у дещо дорослішому варіанті, погоджуєшся? Прикраси круто виглядатимуть у поєднанні із косухою, топами із квадратним вирізом та кольоровими oversize сорочками.

Спробуй, тобі сподобається Пластмасові колечка А як щодо них? Моделі із печатками всередині можеш залишити в минулому, натомість вибирай яскраві кольори та незвичну форму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA