Michelle Andrade місто Орел Рецепты Michelle Andrade місто Орел

Ахіако: рецепт незвичайного колумбійського супу від Michelle Andrade

Сейчас читают: 238
cosmo.com.ua

Ахіако — традиційний колумбійський суп. Існує кілька регіональних варіантів його приготування. Зробити колумбійську страву можна і вдома — з чого готують ахіако, розповіла співачка і ведуча тревел-шоу «Орел&Решка.

Земляни», яке щосуботи показує Новий канал, Michelle Andrade. — На вигляд — чи то дуже густий суп, то чи друга страва з величезною кількістю підливи.

Готується страва на м`ясному бульйоні, там є кукурудза і картопля у двох виглядах — пюре і шматочками. Потім додають інші овочі та зелень, — розповіла ведуча тревел-шоу на Новому каналі Michelle Andrade. — На смак — супчик як супчик — мама такі готувала в дитинстві.

Хоча моя мама готувала супи з кукурудзою і бобами (дитинство Michelle провела в Болівії, — прим. ред.), а для вас це може бути незвично. Інгредієнти: курка — 1,5 кг; телячі ребра — 500 г; цибуля — 1 шт.; орегано — 1 ст.л.; кінза з корінцями — 2 пучки; картопля — 1 кг; кукурудза — 4 заморожених качана; помідор — 3 шт.; зелена цибуля — 3/4 чашки; ріпчаста цибуля — 3/4

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA