Ирландия Шотландия книги кофе Ирландия Шотландия

Про книгарні і кав’ярні: 4 книги від професіоналів

Сейчас читают: 300
womo.ua

Я ціную професіоналів. У будь-якій сфері. Якщо мені потрібен сантехнік — він має бути найкращим. Якщо потрібен мийник вікон — він повинен знати свою професію від і до: розумітися на найкращих засобах для миття вікон, мати відповідне обладнання (а не которотенький пристрій для миття лобового скла автомобілю, з яким до мене кілька років тому заявилася одна мийниця вікон; у результаті вікна ми мили разом моєю шваброю для підлоги), якщо я хочу випити кави — я за першої ж можливості оберу знайомого баріста, який вміє на око відрізнити арабіку від робусти, віртуозно приготує каву, а на додачу, якщо буде час, розкаже щось про історію кави або про новинки індустрії.

Я вже мовчу про те, наскільки важливі професіонали у більш серйозних галузях, особливо в медицині. Оглядачка WoMo Надія Купріненко розповідає про книги від двох професіоналів, які, на відміну від мотиваційної літератури, що вже набила оскомину, занурюють у справжні будні своїх професій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA