косметика уход за кожей бренды

Топ-8 українських б'юті-брендів, які не поступаються закордонним

Сейчас читают: 163
cosmo.com.ua

Ми розповідали тобі про українські бренди одягу, взуття та прикрас, на які неодмінно варто звернути увагу, а тепер прийшла черга косметичних (та патріотичних) виробників, чиї продукти зовсім не поступаються добре відомим закордонним аналогам. Uspix Український бренд, що пропонує доступні та ефективні натуральні засоби для догляду за шкірою.

Радимо звернути увагу на свіжі маски — зокрема, бананову — вона насичує шкіру вітамінами С, В, Е, каротином та калієм та омолоджує її.

Ще одна класна штука — маска с лаванди, яка стане твоїм головним помічником у боротьбі за ідеальну засмагу.  PeNa Український бренд вже встигли полюбити за якість та натуральність його продуктів.

Радимо звернути увагу на освіжаючі тоніки для обличчя, а також на серії продуктів по догляду за руками та нігтями. Особисто ми вподобали ароматну олію для кутикули, яке дуже зручно завжди носити з собою. Vigor Ще один український б`юті-бренд, який використовує для виробництва своїх продуктів лише натуральні компоненти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA