України Володимир Зеленський знаменитости украинские дизайнеры Нео StandWithUkraine України Володимир Зеленський

5 модних речей, покупка яких допоможе ЗСУ

Сейчас читают: 808
vogue.ua

Президент України Володимир Зеленський звернувся до всіх українців, які можуть працювати – продовжувати це робити, платити податки та не давати економіці зупинятися.

Дуже важливо, щоб держава мала змогу виконувати свої соціальні зобов'язання, підтримувати біженців та забезпечувати армію. Поступово свою діяльність відновлюють і українські бренди – хтось зміг перевезти виробництва на захід України, хтось розпродає рештки закордоном, а хтось примудряється працювати навіть під обстрілами.

При цьому багато хто з брендів продовжує допомагати нашим захистникам – у цьому матеріалі ми вибрали 5 речей, покупка яких і вас порадує, і допоможе ЗСУ.

Багато хто з нас у тривожні валізки кинули найзручніші речі, серед яких нерідко виявлялися трикотажні худі або костюми. Український трикотажний бренд SIYAI поєднав практичність із сильною громадянською позицією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA