закон здоров'я

Що відсьогодні змінилося для українських курців: роз’яснюємо

Сейчас читают: 919
hochu.ua

З 11 липня 2023 року набрали чинності зміни до антитютюнового законодавства України. Відсьогодні починає діяти низка заборон, в тому числі і на рекламу цигарок, продаж ароматизованих сигарет і вживання електронних сигарет у громадських місцях.

Докладніше про все це - у нашому матеріалі. З 11.07.2023 набирають чинності норми закону №1978-IX, якими забороняється виробництво, гуртова та роздрібна торгівля, а також імпорт для реалізації на території України сигарет і тютюну для самокруток зі смако-ароматичними добавками.

Ці зміни були ухвалені ще наприкінці 2021 року, однак вступають в дію лише зараз. Читати також Завдає більше шкоди, ніж користі: дізнайтеся, скільки кавуна можна з'їсти за день, щоб не було проблем зі здоров'ям medplatforma.com.uaОкрім того, передбачено, що відтепер законом "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення" запроваджуються і такі заборони щодо виробництва (окрім на експорт), оптової та роздрібної торгівлі, а також імпорту для реалізації в Україні таких продуктів: Читати також Хочете здорові зуби?

Тоді перестаньте вживати ці 7 продуктів Інфографіка розроблена ГО «Життя» за участь Держпродспоживслужби та Центру громадського здоров’яОкрім цього, наголошується, що в Україні з квітня поточного року відновили контроль за дотриманням антитютюнового законодавства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA