здоровье жиры здоров'я

Що відбувається з нашим організмом, коли йому не вистачає жирів?

Сейчас читают: 870
womo.ua

Світлана Фус, лікар-дієтолог вищої категорії, засновник і керівник Центру нормалізації ваги Світлани Фус, співзасновник компанії «ProПорція» Коли ми перестаємо їсти жир, організм відчуває нестачу енергії (загоряється червона лампочка) і включається захисний механізм — у нас прокидається вовчий апетит, хочеться самої доступної, простої і швидкої енергії, адже організму зовсім не хочеться витрачати сили на переробку.

І нам дуже хочеться макаронів, хліба, булочок, печива, цукерок та інших солодощів — всього, від чого ми отримуємо швидку енергію.

З’їдаємо ми, як правило, багато, і частина цієї енергії йде відразу в жир. І вже через пару годин ми знову сильно хочемо їсти і знову їмо швидкі вуглеводи.

Як результат — ми набираємо вагу. Крім того, жири беруть участь у метаболізмі, обміні речовин, і коли ми їх обмежуємо, він порушується.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA