місто Київ люди Нео місто Київ

Що треба знати про лазерну епіляцію, перш ніж на неї зважитися

Сейчас читают: 402
beauty.ua

Мільйони жінок (і деякі чоловіки) переконалися, що лазерна епіляція є найбільш ефективним способом боротьби з небажаними волосками на будь-якій ділянці тіла.Однак ця процедура призведе до бажаних результатів тільки в тому випадку, якщо вона проведена в хорошому центрі лазерної епіляції за допомогою передової апаратури.

Не менш важливо дотримуватися рекомендацій фахівців до та після процедури.По-перше, не слід видаляти волоски за допомогою методик, які травмують фолікули, тобто видирають волоски «з коренем».

А от поголити ділянки, на яких проводитиметься епіляція, потрібно за кілька днів до призначеної дати.По-друге, за два тижні до епіляції не можна засмагати, використовувати засоби для засмаги та ходити до солярію.

Тобто, якщо у вас запланована лазерна епіляція Київ, не ходіть на пляж і постарайтеся ховати місця для передбачуваної епіляції від прямого сонячного проміння.По-третє, перед процедурою не можна використовувати будь-які лосьйони, креми та інші косметичні та косметологічні засоби, які наносяться туди, де проводитиметься епіляція.Зрештою, вибирайте ті салони, де встановлені інноваційні лазери.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA