Salvatore Ferragamo Нью-Йорк Нео Chanel Salvatore Ferragamo Нью-Йорк

Що очікувати від Тижнів моди сезону весна-літо 2023

Сейчас читают: 302
vogue.ua

Тримайтеся міцніше, адже зовсмі скоро почнуться головні Тижні моди. Покази сезону весна-літо 2023 вперше повертаються на повну силу з початком пандемії Covid-19, і відомі модні бренди уже готуються до насичених розкладів у Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі.

У цьому сезоні будуть показані довгоочікувані дебюти від новоспечених креативних директорів у великих брендах, наприклад, Максиміліана Девіса у Salvatore Ferragamo.

Азійські лейбли після дворічної перерви також повернуться до Європи, включаючи Comme des Garçons та Issey Miyake. Крім того, відбудеться безліч дебютних показів від багатьох нових імен, від номінанта BFC/Vogue Designer Fashion Fund 2022 Chopova Lowena в Лондоні до Act N°1 за підтримки Valentino в Мілані.

Це також сезон несподіваних локацій: Fendi представлять визначне шоу в Нью-Йорку, а Раф Сімонс виступить у Лондоні. Також наступного тижня в Нью-Йорку відбудеться святкування на честь 130-річчя американський Vogue.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA