принц Чарльз Англія королева Чарльз III цікаві факти цікаві факти про зірок принц Чарльз Англія

62-й день народження Леді Ді: 17 цікавих фактів з життя принцеси Діани - королеви людських сердець (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 829
hochu.ua

Сьогодні, 1 липня, принцесі Діані мало б виповнитися 62 роки. У день народження цієї без перебільшення легендарної постаті, життєва позиція якої продовжує надихати мільйони людей навіть після її передчасної смерті, ми вирішили розповісти про цікаві факти з життя леді Ді.

А ще - поділитися рідкісними фото королеви людських сердець, якій так і не судилося стати королевою Великої Британії. Читати також Сукня помсти принцеси Діани: чому леді порушила дрес-код королівської родини Діана народилася 1 липня 1961 року у Сандрінгемському палаці (Норкфолк, Сполучене Королівство).

Вона стала четвертою з 5 дітей у родині. У принцеси було дві сестри і два брати, один із яких помер буквально за кілька годин після народження - за півтора року до її появи на світ.Коли леді Діані було 8 років, її батьки розлучилися.

Вона разом із сестрами та братом залишилися жити з батьком, який вже невдовзі одружився вдруге. Проте стосунки з мачухою у дівчинки не складалися і вона дуже переймалася через розставання батьків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA