косметика догляд за обличчям

Що буде, якщо ви будете використовувати прострочені косметичні засоби

Сейчас читают: 407
hochu.ua

Якщо не стежити за цими речами, то можна дуже сильно нашкодити шкірі та волоссю. Портал Best Life опублікував докладний матеріал із посиланням на кількох дерматологів, у якому розповідається про шкідливість використання простроченої косметики.

Ми виділили основні моменти. Читати також Як прибрати плями від прищів: методи боротьби з проблемою Будь-який косметичний продукт має свій термін придатності та кінцеву дату використання завжди можна знайти на упаковці засобу.

Після цієї дати декоративна косметика і різні засоби по догляду починають втрачати свої властивості, псуватися і ставати розсадником бактерій.Існують певні ризики, пов'язані з використанням косметичних засобів після їхньої кінцевої дати використання.

Дерматологи виділяють 5 основних проблем, які можуть виникнути:Щоб косметика служила вам весь свій термін придатності ефективно, уважно читайте рекомендації на упаковці щодо її зберігання, купуйте косметику у перевірених сертифікованих продавців і утилізуйте косметичні засоби після закінчення терміну придатності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA