принц Чарльз Кейт Міддлтон Камілла Паркер-Боулз коронація Королівська сім'я принц Чарльз

Це не Чарльз III: астролог назвала найвпливовішу людину в королівській сім'ї. Ви будете здивовані

Сейчас читают: 273
hochu.ua

Виявляється, у королівській сім'ї кермо влади перебуває не у Чарльза III, який буде коронований уже цими вихідними. Принаймні, в цьому впевнена астролог Мішель Белл — вона стверджує, що найвпливовішою людиною в палаці є монарх жіночої статі.

А хто саме — деталі на HOCHU.ua!Як повідомляє британська газета Daily Mail, засновниця Cosmic Fusion Мішель Белль проаналізувала знаки зодіаку старших членів королівської сім'ї та розташувала їх у порядку найвпливовіших.

За словами астролога, король Чарльз хоч і є спадкоємним правителем Великої Британії, його влада тьмяніє на тлі авторитету принцеси Уельської.Чарівність і амбіції Кейт — це сила, на яку потрібно зважати, і вона, безумовно, є найжорстокішою і найвпливовішою людиною за троном,- каже Мішель.

Читати також Найкраща подруга Єлизавети II посварилася з Чарльзом III: король заплатив за її мовчання У західній і китайській астрології Кейт — Металевий Півень-Козеріг, і, за словами Мішель, вони "нестримні".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA