осознание уборка уборка в доме

Ще більше причин мати менше речей

Сейчас читают: 929
liza.ua

Пам’ятаєш пісеньку? «Если у вас нет дома – пожары ему не страшны» і так далі в тому ж дусі. Ось цілих 19 причин позбутися зайвого мотлоху від мінімалістів.Чим менше у тебе вдома лежить непотрібних речей і всякого мотлоху, тим менше твій рівень стресу і втоми.

Як мінімум, тому що чим менше мотлоху — тим менше часу ти будеш витрачати на його прибирання.Занадто велика кількість речей в поле зору відволікає погляд, візуально напружує і захаращує розум.

Якщо ти залишилася вдома на віддаленці, це дуже помітно: якщо у тебе на столі лежить якась дурниця, ти на неї раз по раз відволікаєшся.Якщо вдома лежить менше мотлоху і непотрібних дрібниць, у тебе менше часу йде на прибирання.

Крім цього інтер’єр завжди виглядає охайно, навіть якщо у тебе у квартирі «бабусин» ремонт.Якщо у тебе менше речей, тобі не потрібні шафи та додатковий простір для зберігання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA