Україна здоров'я поради натхнення відпочинок Україна

Shambala: подорож до аюрведичного ретриту

Сейчас читают: 341
womo.ua

Життя сучасної жінки – це постійний рух та пошук балансу між волонтерством, кар’єрою, сім’єю та особистими інтересами. Ми вже не мріємо про спокій та гармонію, але прагнемо балансу та внутрішньої сили.

Війна, відключення світла та постійна напруга взагалі не допомагають віднайти той самий баланс. Саме тому, одного ранку я встала з ліжка із важливою думкою: треба щось негайно змінювати.

Так я вирішила втекти від міської метушні та вирушити до Shambala Wellness Club, що розташований неподалік Києва. Це місце обіцяло тишу, релакс та оздоровлення за допомогою аюрведичних терапій, а найголовніше — перезавантажити мозок, аби я могла й надалі виконувати усі свої обов’язки без погіршення самопочуття. Перші враження Шлях до Shambala був для мене не тільки втечею з метушливого міста, але й зміною робочого місця.

З кожним кілометром я все глибше занурювалась у власні думки і розуміла, що важливим є саме ставлення людини до тих чи інших обставин, а не самі обставини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA