Живопись картини

«Подорож людства»: історія найбільшої картини у світі

Сейчас читают: 638
womo.ua

Найбільша в світі картина на полотні була створена у 2020 році і називається «Подорож людства» (The Journey of Humanity). Її написав британський художник Саша Джафрі, замовниками якого були Леонардо Ді Капріо, Мадонна та Барак Обама.

На масштабну роботу його надихнули малюнки дітей із 140 країн світу. Вони і стали основою величезного полотна. Так у Саші виникла ідея поєднати емоції та переживання маленьких жителів планети в єдиному просторі.

Загальна площа картини складає близько 1600 квадратних метрів. Тобто вона дорівнює площі близько 2 футбольних полів. Працюючи над полотном, художник використав 1065 пензликів та 6300 літрів фарби.  «Подорож людства» офіційно занесено до Книги рекордів Гіннесса як найбільшу картину в світі.

Британець працював над масштабним витвором протягом 8 місяців у холі закритого на карантин готелю Atlantis у Дубаї. У процесі він планував створити цільне полотно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA