Молдавия Скандал Молдова війна в Україні новини Молдавия

Сербського музиканта Горана Бреговича в Молдові наздогнала розплата за підтримку російської агресії

Сейчас читают: 313
hochu.ua

Популярного сербського музиканта Горана Бреговича не впустили до Молдови на власний виступ. А причиною тому стали політичні уподобання артиста та його вихваляння кривавого путінського режиму.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Горан Брегович мав виступити на музичному фестивалі в Молдові, однак не врахував, що ще з 2022 року йому заборонено в'їзд до країни.

Так, в аеропорту Кишинева сербському музиканту відмовили в перетині кордону. Як повідомляє News Maker з посиланням на Главу МВС Молдови, таке рішення було ухвалене через те, що Брегович відкрито демонструє свої проросійські погляди та підтримує вторгнення росії на територію незалежної України.На початку війни в Україні пан Брегович продемонстрував проросійські погляди та підтримав анексію України росією.

Були й інші причини, які проаналізували структури держбезпеки, які вирішили заборонити йому в'їзд до Молдови,- сказав міністр внутрішніх справ Молдови Адріан Єфрос.Фото: Getty Images Читати також Півтора року підтримував Україну, а тепер розважає окупантів: фронтмен гурту "Звери" показав справжнє обличчя Цікаво, що на своїй сторінці в Instagram Брегович почав висловлювати обурення, мовляв його не пустили до Молдови "без офіційних пояснень".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA