секс

Секс у душі: мінуси, мінуси, плюси та підводні камені підводної інтеракції

Сейчас читают: 198
hochu.ua

Як ми вже писали у метаріалі про планування інтиму з партнером, рідко, коли “кіношний” секс приємний у реальному житті. Коли ж справа доходить до сексу в душі, єдине, що залишається сковзким - це підлога кабінки.

Вже лише цей факт створює максимально травматичні умови, яких не побачиш у фільмах.Фактично, кожен, хто справді займався сексом під душем у реальному житті, майже напевно не охарактеризує цей досвід як вдалий.

Але якщо ви серйозно налаштовані хоча б врахуйте деталі, які зможуть зробити розваги під струменем води приємнішими. Читати також Забудьте про марафони: 1000 і одна перевага ледачого сексу На порталі Healthline розповіли про деталі, які слід врахувати, плануючи такий інтерактив з партнером.

Ці запобіжні заходи допоможуть не лише зменшити ризики травматизму, а й морально підготуватися, щоб вийти з такого сексу без зламаних кісток чи ушкодженого его.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA