секс Нео

Секс такий як хочеш ти

Сейчас читают: 335
psy-practice.com

Памятаєте оці пости про те, що чоловік дивитись порно, то варто це забороняти чи ні. А якщо анальний секс? Треба віддатись чи якщо відмовити то він піде до іншої жінки?Вище ми бачимо такі собі акти самонасилля (не кажучи вже про деструктивне уявлення про секс і чоловіків), де жінки, піддаючись якимось стереотипам, згоджуються на секс, який не подобається.

Або ж навпаки, відмовляють собі в задоволенні, бо так порядній пані не годиться.А чи ви питали себе ви "А як хочу я?" без сорому, чи думок що вас зрозуміють?

ЧИ не ставали вам в горлі слова як камінь, коли ви хотіли щось прояснити?Ота тема сексу, де піська об піську треться ради задоволення, достобіса болюча, насичена соромом.

І якщо її не пропрацювати, навряд чи можна відчутти щастя від фізичних стосунків, та і стосунків взагалі. Бо якто бути щасливих, коли сам собі боїшся правда сказати.До чого все я?У нас 24 вересня стартує курс по сексології на тримодулі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA