карантин секреты красоты Соня Плакидюк

Секрети краси фотографині Соні Плакидюк

Сейчас читают: 251
cosmo.com.ua

1. Яку першу beauty-дію ти виконуєш з ранку? Одразу пiсля того, як прокинусь, я роблю лiмфодренажний масаж кріо-сферами, щоб позбутися ранкових набряків і розігнати кров.

Потім вмиваюся тоніком і починаю накладати сироватки та креми. 2. Твій повсякденний макіяж. Чесно кажучи, я переконана, що найкращий макіяж «на кожен день» — дуже доглянута шкіра і відсутність втоми на обличчі.

Саме тому, я роблю акцент на здоровій сяючій шкірі і лише злегка додаю тонуючого захисту ( CC cream SoSkin Paris, тон 00) — так, щоб було видно веснянки, підкреслюю брови за допомогою  світлого олівця Chanel або Loreal і фіксуючого гелю Benefit та додаю пальчиком кремові рум‘яна з легким потиском на щічки.

Свіжий baby-look з волохатими дитячими бровами та рум‘яними щічками готовий! 3. Улюблені beauty-засоби Із доглядових засобів мій фаворит на сьогодні — суперзволожуюча маска HydroWear від SoSkin Paris.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA