вредные привычки

Шкідливі звички, що вбивають красу та здоров’я

Сейчас читают: 930
liza.ua

Кожен день ти непомітно вбиваєш свою красу, наближаючи старіння, і навіть можеш сильно зіпсувати стан здоров’я. Як? Ми розповімо в подробицях!Ми щодня робимо помилки, дрібні або великі, які поступово знищують красу і молодість, а також – шкодять здоров’ю, і навіть не усвідомлюємо їх.

Звичка за звичкою, вчинок за вчинком: вони нашаровуються один на одного і потім дають неприємний ефект.Це, мабуть, перша і найголовніша звичка, якою грішить кожна дівчина.

Так сидіти зручно, фігура стає витонченою, ніжки здаються довшими і тоншими, правда?Красиво, звичайно, але краси не додають порушення кровообігу, болі в попереку, зіпсована постава і порушення роботи внутрішніх органів.Саме до цих проблем веде звичка сидіти зі схрещеними ногами.

Якщо у тебе є схильність до варикозу або вже є варикоз, така поза особливо небезпечна!Звичка сидіти, підперши рукою підборіддя, не тільки шкодить твоїй поставі, але ще й зробить ведмежу послугу твоїй шкірі: постійний контакт з брудними руками стає причиною появи

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA